020 403 3278

Over ons

Wie zijn wij

Sinds 1985 zijn wij werkzaam als erkend installatiebedrijf voor centrale verwarming, waterleiding, gas en sanitair. Ook voor zinken of koperen dakgoten, vergaarbakken of ornamenten kunt u bij ons terecht.

Wij werken voornamelijk regionaal voor particulieren en aannemers, maar ook al jaren voor een aantal industriele bedrijven, kerken en kantoren.

Voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan met name c.v. installatie's beschikken wij over onze eigen servicedienst. Wij zijn altijd bereikbaar voor storingen, direct of via een boodschappendienst waardoor wij u binnen een half uur kunnen terugbellen.

Wat doen wij?

Waterland Installatietechniek is in 1985 opgericht door Cor Ebbelaar en zijn vrouw Annemiek. In 1997 kwam Leo de Boer als assistent servicemonteur het team versterken. Via avondschoolstudie werkte hij zich langzaam op tot eerste monteur en projectleider. Per 1 januari 2006 is Leo aangetreden als nieuwe firmant binnen het bedrijf.

Het team van Waterland Installatietechniek telt nu in totaal 10 mensen. 2 daarvan zijn volop aan het werk in het onderhoud en de serviceverlening: onderhoud van ketels, storingen en dergelijke.

Een team van 4 man is continu aan het werk in de

nieuwbouw voor het leveren van complete klimaatinstallaties, sanitair en zinkwerk. Daarnaast doen we onder andere veel restauratiewerkzaamheden en natuurlijk het echte ambachtelijke werk zoals zinken dakgoten.

De kracht van Waterland Installatietechniek is de persoonlijke insteek: geen grote projecten met honderden nieuwbouwwoningen, maar een uitstekende dienstverlening aan particulieren en bedrijven in de regio en de kleinschaliger nieuwbouw.

Waterland Installatietechniek staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Dat is wat de klant wil en ook verdient.