CV-Ketels

Een lekker verwarmd huis als u thuis komt; snel warm water onder de douche; dingen die voor ons allemaal vanzelfsprekend zijn. We vergeten snel dat er achter ons warme huis een hele installatie zit.

Op dat gebied zijn talloze mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een HR-ketel met hybride wartmte-pomp of all-electric met alleen een warmtepomp. Maar wat is een goede keuze? Graag komen wij een keer bij u langs om de mogelijkheden eens door te nemen en u te adviseren op het gebied van centrale verwarming.

Als u eenmaal besloten heeft, zorgen wij voor een vakkundige installatie. Na de installatie houdt onze service niet op. Om lang plezier te hebben van uw installatie is goed onderhoud van belang. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten waarbij u recht heeft op 24 uur per dag storingsdienst. Ook in de weekenden. Wij houden er niet van om u in de kou te laten zitten!

Klimaatbeheersing

In een huis waarin intens geleefd wordt is een goede klimaatbeheersing onmisbaar.

VR of HR?

“HR” staat voor Hoger Rendement en “VR” voor Verbeterd Rendement. Het verschil is dat een HR-ketel de warmte van verbrandingsgassen gebruikt om het water, dat door de ketel stroomt, te verwarmen. Dat scheelt energie en het is dus beter voor het milieu en uw portemonnee. Bij een VR-ketel gaat de warmte van verbrandingsgassen verloren. Een HR-ketel is in aanschaf iets duurder maar is al interessant vanaf 1300 m³ gasverbruik per jaar.

Of toch HRe?

Of kiest u liever voor de duurzame HRe ketel. HRe staat voor Hoog Rendement én electriciteit. Klik hier voor meer informatie over deze nieuwe lijn ketels.

Waterland Installatietechniek is dealer van o.a.:

  • Nefit
  • Vaillant
  • Remeha
  • Intergas
  • Atag
  • Bosch
  • Itho/Daalderop