Duurzame Installatietechniek

Door duurzame technieken toe te passen in uw woning, spaart u het milieu én uw portemonnee. Bijkomend voordeel: uw comfort verhoogt mee! Wij adviseren u graag wat de beste opties zijn voor uw (nieuwe) woning.

Voorbeelden van duurzame installatietechnieken zijn:

 

Nu €2.300,- subsidie op een Elga warmtepomp

Vanaf 1 januari 2017 krijgen alle lucht/water warmtepompen met een vermogen vanaf 3,5 kW een basis subsidiebedrag van € 2.000,-. Aangezien de Elga een A++ energielabel heeft, wordt daar nog € 300,- aan bonus bij opgeteld. Daarmee komt het subsidiebedrag van de Elga op  € 2.300,- onafhankelijk van de toepassing.

Meer informatie

Duurzame installatietechniek

Door duurzame technieken toe te passen in uw woning, spaart u het milieu én uw portemonnee.

Energielasten

De energieprijzen zijn de laatste jaren enorm gestegen en de verwachting is dat ze de komende jaren nog meer zullen toenemen. Energielasten zullen een steeds groter deel van uw budget opslokken.

Een duurzame energie-installatie heeft veel voordelen t.o.v. een conventionele installatie. Een duurzame installatie is zuiniger in gebruik, economisch voordeliger op de korte en zeker lange termijn en vriendelijker voor het milieu door de sterk verminderde uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen.

Ontdek hier hoeveel u kunt besparen met een warmtepomp van Elga.